Maxi-jurken

Een terugkerende trend is de maxi-jurk. Maxi-jurken zijn heerlijke zomerjurken met een lange (wapperende) zwierige rok tot over de enkels. De maxi-dress is inmiddels zo populair dat je deze lange jurken niet alleen in de voorjaar/zomer collecties ziet terugkomen maar ook in de najaar/winter presentaties! Je kunt maxi-dresses dus het hele jaar rond dragen. Voor elke gelegenheid zijn leuke maxi-jurken te vinden, of het nu voor op je werk is, het strand of voor een feest.

Ga je voor een stoere zomerse look? Draag dan een edgy bikerjack over je maxi-jurk: helemaal on-trend! Ga je liever voor retro-chic? Kies dan een maxi-jurk met retro print. Of wil je er nonchalant-chic uitzien? Leuk blazertje eroverheen en gaan! Super makkelijk en altijd leuk gekleed. Ideaal dus.

Elke kledingwinkel heeft momenteel verschillende Maxi-jurken in het assortiment, vaak bedrukt met kleurige patronen. Het is een echte must-have. Ben jij al een poosje op zoek naar een Maxi-jurk en benieuwd naar het aanbod bij verschillende shops? Hieronder kun je een selectie mooie zomerse jurken vinden.

Maxi-dresses Zalando

Bestel ruim 400 maxi-dresses bij Zalando!

Maxi-dresses Otto

Bestel ruim 100 maxi-jurken bij Otto!

Maxi jurken Boohoo

Shop ruim 125 maxi-jurken bij Boohoo!

Lange jurken Mango

Shop mooie lange jurken bij Mango!

Maxi-jurken-Forever21

Shop ruim 100 maxi-jurken bij Forever21!

Maxi jurken Bonprix

Shop ruim 100 Maxi-jurken bij Bonprix!

Maxi-jurken Wehkamp

Shop ruim 50 maxi-jurken bij Wehkamp!

Lange jurken Costes

Bestel mooie lange jurken bij Costes!