Kinderjurkjes

Heb je voor jezelf al leuke zomerjurkjes gevonden? Dan kan je dochter natuurlijk niet achterblijven! De trends voor kinderkleding in voorjaar/zomer 2016 volgen in grote lijnen die van de dameskleding. Kleurrijke prints, strepen en romantische bloemen. De prints voor meisjes zijn geïnspireerd door de natuur met (zee)dieren zoals zeepaardjes, zeesterren, vlinders en libelles. Ook details van bladeren, bloemen en fruit zul je terug zien.

Opvallend bij alle modehuizen is de aandacht voor het gebruik van hoogwaardige natuurlijke stoffen zoals katoen, linnen, satijn en zijde voor de zomer kinderkleding. Daarnaast zullen natuurlijke (rustgevende) kleuren zoals aarde- en pasteltinten (denk aan beige, crème, zand, koffie en lichtblauw) deze zomer veel worden gebruikt.

Voor kinderen zijn er veel super vrolijke zomerjurkjes online te vinden. Van eenvoudig, sportief en stoer tot schattig, kleurrijk of met prints. Daarom hebben wij voor het gemak hieronder ook een selectie webshops waarmee je gelijk naar de kinderkleding gaat.

Kinderjurken C&A

Bestel leuke kinderjurken bij C&A!

kinderjurkjes mango

Shop mooie kinderjurkjes bij Mango!

Kinderjurkjes Zalando

Bestel heel veel kinderjurken bij Zalando!

Kinder-zomerjurkjes kleertjes.com

Bestel zomerjurkjes bij Kleertjes.com

Meisjes jurken Forever21

Bestel meisjes jurkjes bij Forever21!

Meisjes zomerjurkjes C&A

Bestel meisjes zomerjurken bij C&A!

Meiden Zomerjurkjes Otto

Bestel meiden zomerjurkjes bij Otto!

Meisjesjurkjes Bonprix

Shop leuke meisjesjurkjes bij Bonprix!