Blauwe jurkjes

Op zoek naar blauwe jurkjes? Dan zit je altijd goed met een rustige kleur die vertrouwen uitstraalt. Heb je blauwe ogen, dan lijken ze nog blauwer als je kleding in dezelfde kleur draagt! Dit is natuurlijk geen nieuwe informatie. In de 18e eeuw wisten Hollandse vrouwen al wat er het mooist kleurt bij blond haar en blauwe ogen. Toen hadden vrouwen al een duidelijke voorkeur voor japons van blauwe stoffen.

Nog steeds zijn wij Nederlanders dol op blauw, of het nou met of zonder vrolijke print is! Bovendien is denim deze zomer helemaal hot. Denim is sinds de jaren ’60 natuurlijk nooit helemaal uit geweest. Van spijkerbroeken, rokken en jasjes tot spijkerjurken, blousejurken en blauwe jurkjes met spijkerprint. Deze zomer zul je elke jeans-tint van vaal tot diep donkerblauw terug zien.

Hieronder hebben we de beste online shops van deze tijd alvast voor je op een rij gezet en zie je in één oogopslag een preview van verschillende blauwe jurkjes die deze shops voor je hebben. Elk jurkje verwijst naar een andere webshop.

Blauwe Zomerjurkjes Zalando

Shop nu blauwe zomerjurkjes bij Zalando!

Blauwe wikkeljurkjes Otto

Bestel blauwe jurkjes bij Otto!

Blauwe jurkje Boohoo

Shop blauwe zomerjurkjes bij Boohoo!

Denim jurkjes Forever21

Bestel Denim jurkjes bij Forever21!

Blauwe jurkjes Mango

Bestel nu blauwe jurkjes bij Mango!

Blauwe jurken Wehkamp

Bestel blauwe jurken bij Wehkamp!

Blauwe zomerjurkjes sting

Shop blauwe zomerjurkjes bij The Sting!

Blauwe jurken Bonprix

Bestel blauwe jurken bij Bonprix!